Nu är de äntligen här!

Efter en lång väntan har nu bokstavsboden invaderats av dessa små söta vänner. De finns i två storlekar.   En fin detalj i hemmet, men det viktigaste av allt en mycket uppskattad lekbil. Djurens hjul kan svänga åt alla håll, inga hårda och vassa kanter.  Sonen har älskat sin bil sedan första stund! Pris liten 750 kronor stor 850 kronor.

Efter en lång väntan har nu bokstavsboden invaderats av dessa små söta vänner. De finns i två storlekar.   En fin detalj i hemmet, men det viktigaste av allt, en mycket uppskattad lekbil. Djurens hjul kan svänga åt alla håll, inga hårda och vassa kanter.  Sonen har älskat sin bil sedan första stund! Pris liten 750 kronor stor 850 kronor.


Nu är tävlingen avgjord!!

Hej!

Tack  för att ni alla föräldrar och barn gjorde mässan till en trevlig helg och att ni tittade in i min monter.

Många detog i bokstavsbodens tävling ”Gissa vikten på kudden”. Gissingarna gick brett isär. Tyvärr så är det ju bara en som är vinnare.  Vikten på kudden är 172 gram. Den som var närmast är Therese N (bara 3 gram ifrån). GRATTIS!!

Bokstavbodens mjuka bokstäver ordinarie pris 115 kronor men ni som var på mässan har 10 % rabatt under hela april om ni anger rabattkoden "alfabetet".

Håll gärna utkik på www.bokstvsboden.se, under våren kommer jag ha erbjudanden i shopen/tävlingar samt att det fylls på med nyheter.

 Mvh Marianne Grafström


RSS 2.0